Test: MSI X370 XPOWER Gaming Titanium AM4 bundkort


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 19. april 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 19. april 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 2414,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 3 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI
  Siden vist: 6438 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Denne gang tester jeg MSI's Topbundkort med X370 Chipsættet og AM4 sokkel. XPOWER har altid leveret en forrygende ydelse på andre platforme, så lad os se om det også gælder RYZEN CPU'ernes bundkort. Dette bundkort er tiltænkt brugeren som bare må have alt det mest lækre i funktioner og OC muligheder lige ved hånden, eller via software, og dette bundkort svigter heller ikke dette koncept. Entusiasten får her alt hvad han/hun kan drømme om. 

Æsken bundkortet leveres i er udenpå prydet med et flot billede af selve bundkortet og så står der naturligvis bundkortets navn i stor skrift og MSI's logo finder vi i toppen af æsken. På bagsiden vises nogle af bundkortets mange funktioner og der er et billede med numre i cirkler som refererer til listen med beskrivende tekst i venstre side. På midten er nævnt en del af de hårde data og forneden på siden vises stikkene i I/O afdelingen. Æsken åbnes i siden og er lidt spøjst sat sammen i bunden ikke specielt nem at skule lægge bundkort og tilbehør tilbage i, selvom de ting godt nok har hver deres separate æske.
 


 

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.

 

Lidt om chipsættet følger på næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk