Test: Sennheiser HD-800S


Litteratur type: Artikel, Lyd Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: lørdag, d. 4. november 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: lørdag, d. 4. november 2017 Billed behandling: Gerner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 11999,00 DKK Oversættelse af konklusion: Gerner
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Sennheiser
  Siden vist: 4562 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

I min tid som anmelder har jeg prøvet lidt forskelligt udstyr, både i den billige ende, men også lidt i den dyre ende. Da her for nyligt har været hovedtelefons meet, har jeg været så heldig, at låne en yderst hæderlig hovedtelefon fra Sennheiser. Her er selvfølgeligt tale om deres nyeste hovedtelefon i HD 800-serien – Sennheiser HD 800S. Deres tidligere model HD 800 har været på markedet i et stykke tid, og er en af de hovedtelefoner, der er blevet skrevet allermest om, og det er der en rigtig god grund til, for hold nu op en masse god lyd de kan tilbyde. Der har været en masse snak i krogene om, hvordan HD 800’eren kunne moddes til det bedre, hvilket nok har været med til, at Sennheiser har lavet deres HD 800S.

Et kig i instruktions manualen finder vi følgende ord.
A modern classic, Sennheiser’s reference class HD 800 headphones deliver sound that is as natural as possible and true in every detail. Improving on a seemingly perfect formula is not a task undertaken lightly, but Sennheiser’s engineers have succeeded in enhancing still further the sound reproduction in the open, circumaural HD 800 S.”

Det må ikke have været en nem beslutning for Sennheiser, at tage deres største spiller i HD-serien og gøre den endnu bedre. Jeg tænker at HD 800’eren må have været Sennheisers fortolkning af hvordan en god neutral hovedtelefon skal lyde, hvorimod HD 800S er hvad brugerne har tilspurgt. For ser man på prisskiltet for HD 800, så er her ikke tale om småpenge, og alligevel er folk villige til at modde dem. Her kan der bl.a. tales om det velkendte Anaxilus mod eller et HD 800 Ultra-Mod. Om det kan være mods som disse, der har været med til at skubbe Sennheiser til en opgradering, eller nedgradering, af deres HD 800 er mig en gåde. Uanset hvad så bliver det en spændende oplevelse at teste HD 800S op imod den ældre HD 800.

I forbindelse med min anmeldelse har jeg været så heldig, at låne et sæt HD 800 af en venlig bruger fra Hoved-fi.dk.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk