Test: Cougar Puri


Litteratur type: Artikel, Styre-enheder Skribent: Pizzadude
Frigivelsesdato: torsdag, d. 5. april 2018 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 5. april 2018 Billed behandling: Pizzadude
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 0,00 DKK Oversættelse af konklusion: Pizzadude
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Cougar
  Siden vist: 2243 antal gange. DK distributør: Also


Introduktion

Så er Cougar tilbage på HwT, hvor vi tidligere har set nærmere på to mus og et gaming headset fra dem. Denne gang har vi fået deres nyeste produkt til test, og det i form af gaming keyboardet Puri. Det lader til at Cougar, er hoppet på den trend som går ud på, at skrue lidt ned for de markante designmæssige detaljer, og gå efter et mere enkelt produkt. Designet er i hvert fald lidt mere afdæmpet end deres hidtidige keyboards, og lyset er holdt kun i hvid.
 

Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk