Test: Sennheiser HD1 Pink Floyd


Litteratur type: Artikel, Lyd Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 6. februar 2018 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: tirsdag, d. 6. februar 2018 Billed behandling: Gerner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 3400,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 4 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Sennheiser
  Siden vist: 5043 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Billedresultat for sennheiser logo

 

Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt i vores henrible liv haft bekendtskab med Sennheiser, hvilket der er en god grund til. De er førende indenfor lyd, og laver lydprodukter til alverdens scenarier. Nogle sidder med deres gaming headsets på hovedet, andre bruger deres mikrofoner til lydindspilning og til sidst kommer jeg. Ham der bare vil lytte til min yndlingsmusik og i en kvalitet der gør ørerne tilfredse.

Ikke nok med at deres produkter passer til de forskelliges behov, så findes de også i forskellige prisklasser. Her især deres Hi-Fi sortiment er interessant. De leverer hovedtelefoner for et par hundrede kroner, men også til mange tusinde kroner, hvor her kan nævnes Sennheiser HE-1 der koster noget nær det samme som 15 jetjager spidse.

Tilbage på sporet, så er det i dag vi har herligheden af at teste deres nye hovedtelefon HD1 edition Pink Floyd. Det er en hovedtelefon der er designet som en fejring til Pink Floyd’s udstilling ”Their Mortal Remains” på Victoria and Albert Museum i London. Der er trådløs lyd, noise cancelling og en masse lækre materialer, så lad os med det samme gå i gang med selve anmeldelsen. 

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk