Test: NZXT H200i kabinet


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: søndag, d. 18. marts 2018 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: søndag, d. 18. marts 2018 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 862,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 8 Læs / Skriv Produkt udlånt af: NZXT
  Siden vist: 3928 antal gange. DK distributør: DCS


Introduktion

 

Dette kabinet er et kabinet hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Hverken bygge kvalitet, finish eller innovative funktioner samt RGB LED lys. Alle disse gode dyder har NZXT forsøgt at lægge sammen i en lækker pakke som de kalder den nye H serie. I denne test ser vi nærmere på H200i M-ITX kabinettet, som helt sikkert er lavet med tanker på en lille kompakt super gamer PC hvor både gameren og entusiasten så rigeligt vil finde plads til deres lækre HET builds. Her er plads til flere SSD'er og harddisk samt en stor AIO køler (240mm) eller vandpumpe og reservoir og fint gennemtræk i kabinettet i form af 2 blæsere indeni kabinettet.   

Udenpå er kassen forsynet med et flot foto af kabinettet og vi får at vide at NZXT er producenten samt at navnet er H200i. Der er også en advarsel om at behandle kassen lidt forsigtigt på grund af hærdet glas. På enderne finder man specifikationerne samt lidt forklaring på CAM softwaren og at kabinettet er forsynet med et adaptivt system der selv lærer hvor meget køling dit system har brug for. 

NZXT er et amerikansk firma, som blev grundlagt i Los Angeles i 2004. Deres hovedsæde er stadig i Amerika og deres produktion er outsourced til Kina og Taiwan. NZXT producerer en lang række computerkomponenter, heriblandt kabinetter (hvilket de snu læsere nok allerede havde opdaget), strømforsyninger, fan controllere, mus osv. Fælles for alle deres produkter er, at de er rettet mod gamere.

 

På næste side pakker jeg ud.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk