Test: Shuttle SZ270R9 barebone


Litteratur type: Artikel, Barebones Skribent: Havenissen
Frigivelsesdato: mandag, d. 9. april 2018 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 25. april 2018 Billed behandling: Havenissen
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 2874,00 DKK Oversættelse af konklusion: Havenissen
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Shuttle
  Siden vist: 4003 antal gange. DK distributør: DCS


Introduktion


Hvis man er fast læser her på HwT og interesserer sig for hvad der sker i barebone industrien, så har man helt sikkert truffet Shuttle en gang eller to. Shuttle har sendt os den seneste version af deres barebone, SZ270R9. SZ270R9 byder på et helt nyt design, som inkluderer lys i fronten, 4 3½" pladser, 500 W PSU og dual LAN porte. Idéen med denne barebone er at give mulighed for at skabe en gamer barebone. Der er plads til dual slot GPU, Skylake eller Kabylake CPU (max 95 W), samt fire DDR4 RAM blokke, der skal hjælpe dig med at pløje igennem Passchendaele i Battlefield 1 eller Overpass i CS:GO.
 


Allerede inden jeg har taget SZ270R9 ud af kassen, ser det ud til at Shuttle har kreeret en barebone, der kan blive til en fantastisk LAN party maskine, men også en fornuftig all-around barebone, som kan bygges efter behov.


Om Shuttle

Shuttle Inc. blev etableret i 1983 i Taiwan og har siden dannet et omfattende globalt netværk med forhandlere, partnere og leverandører verden over. Shuttle Inc. er et anderkendt firma indenfor produktion af små færdige systemer, barebones, NAS og alskens tilbehør hertil.


 

På næste side ser vi på specifikationerne og hvad der er i kassen.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk