Test: Samsung 860 EVO 250 GB


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 2. maj 2018 Korrekturlæser: Polarfar
Senest opdateret: onsdag, d. 2. maj 2018 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Solid state disk: 639,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 4 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Samsung
  Siden vist: 2529 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion
 

De fleste har i dag en eller anden form for SSD i sin PC eller flere for den sags skyld. Det er for længst blevet en standard komponent som man bare må have for at boote en PC rimeligt hurtigt. Afhængigt af størrelsen kan de naturligvis også bruges til lagring. Vi har denne gang modtaget Samsungs nyeste skud på stammen i 800 serien, en 860 EVO på 250GB i 2.5" format. Indmaden består af Samsungs egen V-NAND TLC flashram, eller 3-bit MLC som de kalder det i specifikationen, og en nyudviklet Samsung MJX Controller.

SSD'en leveres i den sædvanlige lille æske på ca. 10x14,5 x2cm. Udenpå ses selve SSD'en på et farvebillede. På bagsiden finder man lidt info om at hvis man ønsker mere info om garantien må man besøge Samsungs hjemmeside. Der er en begrænset 5 års garanti på SSD'en.

Samsung har været i gang som firma siden 1938 og har en finger med i næsten alt hvad der bliver produceret af elektronik for tiden. Samsung har et overvældende udvalg af forbrugerelektronik, og er blandt andet aktuelle med over 150 mobiltelefoner plus en masse andre gadgets, hardware, tablets, skærme, TV, afspillere og HiFi. Samsung ejer, eller er medejer, af omkring 80 selskaber, som producerer alt fra tøj til containerskibe. Der er tale om en af de virkelig tunge drenge i industriklassen, hvor forbrugerelektronik bare er en del af sortimentet.

På de næste sider ser vi nærmere på teknikken bag en SSD.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk