Test: AMD Ryzen 7 2700X CPU


Litteratur type: Artikel, CPU, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: søndag, d. 20. maj 2018 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: søndag, d. 20. maj 2018 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på CPU: 2476,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 14 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 4534 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Denne gang har vi modtaget en AMD RYZEN 7 2700X CPU og jeg tester den i det følgende. Man skulle umiddelbart tro at dette er en anden generations RYZEN CPU på grund af navnet, men det er ikke tilfældet for dette er en optimeret RYZEN 7 1800X og ja den er bestemt blevet optimeret, men er umiddelbart en CPU som fylder hullet indtil næste år hvor de rigtige 2. generations RYZEN 2 CPU'er kommer på markedet. 

Æsken som 2700X leveres i liner i stor stil det som tidligere RYZEN CPU'er kom i. Der er dog på den side som på billedet ikke er synlig kommet et farvebillede af AMD WRAITH PRISM køleren. 

Selve CPU'en ligner enhver af de andre AMD RYZEN CPU'er på selve heat spreaderen, men navnet ses her tydeligt foroven. Monteringen er som vi kender den åben soklen med håndtaget isæt alle benene i soklen, luk og lås håndtaget igen.  

Der er som sagt en ganske udmærket køler med i æsken til denne CPU. Det er en nyudviklet WRAITH PRISM Køler som i venstre side af fotoet har 2 stik. Det længst til venstre er til en RGB ledning til at montere på bundkortets RGB stik og det mindre stik til højre for er beregnet til en USB ledning. Prism køleren understøtter diverse af markedets RGB styringssystemer fra diverse af de store producenter. Endvidere kan man hente software hos CoolerMaster. Med denne software er det også muligt at styre blæseren manuelt. Sidste hul i højre side af billedet er ind til en lille switch som har 2 indstillinger høj og lav.

 

Her ses RGB styre softwaren fra Coolermaster foroven og ASUS eget AURA forneden til RGB LED lyset i blæseren og logoet. 

Her endnu et par fotos af køleren fra andre vikler Den har 4 heatpipes til afledning af varmen fra CPU'en og selve pladen som ligger an mod CPU'en er ret tyk. Den er også fra AMD's side udstyret med kølepasta. Jeg har her haft køleren i brug og derfor mangler den på billedet. Kølerens anlægsflade er fræset plant så der også er fræset i varmeafleder rørene så det hele er plant, jeg har dog set en finish der var noget blankere end på denne køler.   

Her har jeg taget et par fotos af blæseren med de mange RGB farver kørende as is lige ud af æsken.

 

På næste side ser vi lidt mere indgående på forskelene på den tidligere RYZEN generation kontra denne.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk